Elgen Kåre

IMG_9077

Marianne, jeg bare digger din tegnestrek! Jeg fikk bestilling på en kjole med elg på og kunne tenke meg noe mer artig og spenstig enn den tradisjonelle elg i solnedgang. Jeg hiver meg på tråden til Marianne og morgenen etter er hun innom meg med denne fantastiske elgen! En festlig skapning rett og slett. Litt forskrekka, litt skjelven, men allikevel skogens konge. Elgen Kåre heter han.

Kjolen er sydd i mørkebrun velour med brent orange ribb nederst på ermene og i halslinningen. Øverst på ermene har vi et felt med et gammelt Marimekko-dynetrekk i brunt med hvite, blå og orange blomster. Stoffet er en klassiker og kler godt elgen. Elgen har fått plass foran på skjørtet, på baksiden har vi lagt sporene hans. Sølvi har også fått øredobber og ring trukket i det samme stoffet.

Veldig fornøyd med kjolen, håper vi får se noen bilder av den på ;-).

 

IMG_9085