Motevisningen på Ulland var en knallsuksess!

Tusen tusen takk alle dere flotte modellene som stilte opp og viste frem Kakleklærne på Ulland på lørdag. Kakle sine klær ble vist sammen med Thea Temtes flotte ullkjoler fra HotNok . Laagendalsposten besøkte oss og la ut en flott kavalkade med film og stillbilder fra moteshowet vårt. Her finner du den. Verdt en kikk, altså! Så mange flotte modeller og et knakende godt 5-manns orkester fra Tsjekkia. Jammen hadde vi det moro! Her er bilde av den yngste modellen, Julie, sammen med mamma Lena. Vakre, rett og slett!

20130824_154032

1148865_10151532855701237_1631974050_n

 

Hvilken herlig dag vi hadde! GØY PÅ LANDET var rett og slett en knallsuksess takket være fantastisk innsats av Kari og Ivar, gårdskjerring og make på Nordre Ulland Gård. Tusen takk til alle som tok turen – håper dere storkoste dere like mye som oss.

 

Jeg fikk ikke tatt noen bilder selv fra dagen. Men har du noen du vil dele med meg, blir jeg superglad!