Back in business!

Jepp, da må vi innse at sommerferien er over og hverdagen sakte, men sikkert kommer i gang. Jeg har hatt en strålende sommer med mye moro sammen med små og store. Nå er jeg klar for å kaste meg over en spennende høst!

Dere som har bestillinger inne, nå skal de komme på løpende bånd! Vi har masse gøy vi skal sy.

Jeg har massevis av gamle stoffer liggende som skal gås gjennom. Gleder meg til å få kikka ordentlig på alle skattene, de skal sorteres, vaskes, strykes og ryddes ned i et stadig fullere stofflager. TUSEN TAKK alle dere som har vært innom her. Noen har rydda hytta, andre fant noe innerst inne i skapet, noen har kikka på bestemors loft. Uansett, jeg er glad for at de gamle sengetøyene finner veien til meg!

Håper dere ogå har hatt en strålende sommer. Snart er det klart for nye Kaklekurs. Alle høstens kurs er klare nå. Her blir det både symaskinkurs, vanlig Kaklekurs hvor vi syr et barneplagg og overlock-kurs. Kommer snart på www.kakle.net!