Den satt perfekt!

Jeg rakk bare å sy klar én ullkåpe til jazzfestivalen. Denne har hengt en liten stund på utstilling hos Hårakutten og i dag blei den med til Jazzen. Og jammen – første dagen som kommer dama som denne kåpa bare har hengt og venta på. Sånt er gøy! På denne kåpa har jeg filta snurrer rundt omkring og så står det så kjekt “På en snurr” bak på ryggen. En herlig kåpe som får være med på livet til en herlig dame! 

IMG_3217

Kåpene syr jeg på bestilling. Du velger farge og hva som skal filtes på. Skal det være snurrer (som her), tulipaner, noter og g-nøkkel (for den musikkinteresserte), tegninger laget av ungene dine (eller barnebarna) eller rett og slett livsmottoet ditt. Her er det mange muligheter! Målet er å kunne tilby å lage en helt personlig kåpe til deg. Ullfilten finnes i mange deilige farger. Kom innom meg på Jazzen – har en kurv med fargeprøver stående og mange idéer klare.

IMG_7831