Nå skal det jazzes!

Jepp! Da er vi klare! Boden er oppe (tusen takk, kjære svigerfar for god byggehjelp) og klærne, symaskinene og alt som skal være her er på plass. Nå venter vi bare på sol og sommer og ikke minst jazzfolket. Hyggelig med alle trivelige besøk i dag. Velkommen igjen!

IMG_3215

I år har Kakle plassering på fortauet langs Magasinparken sånn omtrent rett ovenfor Pi. Midt i smørøyet, her er det ingen unnskyldning for å ikke stikke innom 😉 Håper jeg ser deg!

IMG_3213

Vi har massevis av nye Kakleklær, både for små og store. Men finner du ikke noe som faller i smak, tar vi selvsagt i mot bestilling på din helt spesielle Kaklekjole. Kom og se på farger, fasonger og muligheter, så setter vi sammen noe tøft til deg.

IMG_3214God jazz, alle mann! Litt hustrig vær i dag, men i morra er det ophold og fra fredagen av kommer godværet. Hupp hurra! Nå skal det jazzes 🙂