Vindusutstillingen min – freshe jenter kikker ut på livet….

Akkurat nå står disse dokkene og pryder vinduet hos Hårakutten, en av byens frisørsalonger.
IMG_7850

Jeg har stilt ut to sommerkjoler som matcher hverandre, en til mor i str L og en til ei jente på rundt fire. Deilige friske vår- og sommerfarger. Det blomstrete stoffet, som begge kjolene har ermer og blomster av, er et gammelt dynetrekk. Mor har også fått limegrønn ullkåpe på. Den har snurrer filta på både foran og bak og teksten “På en snurr” skrevet på skrå bak på ryggen. Kåpa er i str L. Hengslebuksa i brunt har et lokomotiv på brystet og knelapper laget av et gammelt putevâr med herlige 70-talls-blomster i grønt. Alle klærne er til salgs. Jeg tar dem med på Lampelandmarken neste helg. Kom og ta en titt på disse og mange andre nye Kakleklær. 

IMG_7847IMG_7846