På en snurr – en ny Kaklekåpe i ullfilt

IMG_7829

Ny Kaklekåpe er produsert – denne heter “På en snurr”.. Denne henger hos frisøren Hårakutten i Kongsberg. Der har Kakle for tida en vindusutstilling med sommerkjoler for barn og voksen, hengslebukse med lue og denne deilige ullkåpa. Kåpa er til salgs, den er en størrelse M/L og koster 2.495,-.

Kåpa er i limegrønn ullfilt. Myk, varm og deilig kåpe. Funker like godt på en kjølig sommerkveld som en hustrig høstdag. Den er ufôra, så den er ikke en tradisjonell vinterkåpe.

Kåpa er eget design, jeg er veldig fornøyd med både form og fasong. Den har en innsvinget fasong med lang hette bak, ermene er noe skrådd utover. Du velger selv hvor mange knapper du vil ha, denne har tre sorte knapper. Jeg filter på ullgarn for hånd og lager den dekoren du vil ha for å få din helt personlige kåpe. Noen ønsker seg barnas tegninger på, noen vil ha sitt livsmotto eller et flott ordtak, andre går for blomster, noter eller snurrer som her. Alt er mulig!

Kåpene syr jeg på bestilling. Jeg kan skaffe ullfilt i mange farger, blant annet:

 • rød
 • lilla
 • cerise
 • orange
 • brun
 • plomme
 • lime
 • turkis
 • petrol
 • grå
 • sort
 • natur

IMG_7830IMG_7831 IMG_7828 IMG_7827 IMG_7844IMG_7836

Takk til Marisol, min flotte frisør, som stilte som modell på sparket. Snakk om bra modell for kåpa. Jeg syns hun ser smashing ut!