Kari pryder dagens forside!

Skjermbilde 2013-04-17 kl. 21.54.26

Driftige og flinke Kari med flott artikkel i Laagendalsposten i dag. Kari satser stort på å utnytte ressursene den flotte gården gir. Låven er bygd om til festlokale og Kakle skal få være med på et av arrangementene i sommer.

 

Hold av 24. august! Da er Kakle med på motevisning på låven på Ulland gård sammen med Kari Klev selv og superflinke Thea Temte som driver HotNok i Solbergelva. Det blir masse flotte klær på catwalken og selvfølgelig mulig å handle fra håndverkerne.

 

Det kommer til å bli en trivelig dag på Ulland for store og små. Rune Temte stiller med barneteater og vi kjører eget syverksted for barn. Elever fra Kongsberg videregående ordner med kafédrift der inntekten går til deres årlige skoletur til et barnehjem i Sør-Afrika.