Holder på å pakke ut etter to fine dager med Kaklekurs. Seks hyggelige og ivrige damer har sydd seg gjennom hver sin Kaklepakke. Dette er det første kombinertkurset vi har hatt og jeg er veldig fornøyd med det. Deltagerne får velge mellom alle de fire pakkene – velourkjole, tosidig forklekjole, hengslebukse og den nye joggebuksa. I tillegg var det noen som fikk laga til materialer til matchende lue, trekanttørkle og hårbånd. Noen endte opp med å bestille seg nye pakker i løpet av kurset også. Moro å ha noe å kjøre i gang med hjemme!

Vi har kost oss med symaskiner og jobba oss gjennom ulike teknikker og måter å løse utfordringene på. Ivrige damer som nesten ikke hadde tid til lunsj – det er gøy! Resultatet ble seks flotte plagg som noen småtasser skal få gleden av å tasse rundt med. Denne vesle jenta har fått ny kjole og nytt hårbånd av mammen sin i dag. Nå matcher hun mamma og storesøster i sine Kaklekjoler. Gleder meg til å ha med alle tre på motevisning til sommeren.

IMG_6999      IMG_2344

Fikk du lyst til å sy noe selv? Jeg kjører nytt kurs første helga i mai – les om kurset her. Hiv deg med! Du får også tilbud om 10% avslag på symaskiner i forbindelse med kurset.