Yvonne med “egendesignet” Kaklekjole

IMG_2600

Yvonne har vært på besøk hos Kakle. Hun har sjøl plukka ut stoffene og bestemt hvordan kjolen hennes skulle se ut. Og dette blei resultatet. Supersøt jente med kjole i ynfdlingsfargene sine. Cerise velour i kjolen og lilla ribb i ermene og i halsen. Det paisely-mønstrete stoffet kommer fra en sydame og har liggi på et loft i en koffert i over 30 år. Gjett om jeg er glad  for at det havna hos meg! Hjertet er applikert på med Janomes originale applikasjonssøm, her har jeg brukt en blank turkis tråd. Lommene er doble. Med matchende hårbånd er jenta klar for bursdagsfest!

Det er første gang vi syr denne delte kjolen med ribbermer for barn. Den er i størrelse 12 år og kan syes i alle farger og stoffkombinasjoner. Mammaen til Yvonne har allerede en Kaklekjole i petrol velour med det samme mønstrete stoffet og om ikke lenge får lilleøster en matchende ermeløs kjole. Den skal mamma sy selv på kaklekurs til helga!

IMG_2601