Mitt besøk i Skolegata er over

IMG_7180

Da blir det flyttesjau i dag. Takker for meg etter et tre og en halv måneds besøk i Skolegata 2. Det hele begynte med at jeg ville leie et vindu for å lage en vindusutstilling i desember. Jeg så for meg en livat juleutstilling med både Kakleklær, symaskiner, syutstyr og litt småvarer i et godt synlig vindu i bybildet. Etter litt frem og tilbake endte jeg altså opp med å flytte hele verkstedet mitt ned til byen i en periode. I desember hadde jeg selskap av herlige Ingrid Løken og hennes sjarmerende og fargeglade smykker. Etter nyttår har det vært Kakleklær, symaskiner og syutstyr som har fylt hele butikken.

IMG_7185

Jeg har kost meg masse her nede. En bytur er ikke å forakte for ei jente fra Bevergrenda 🙂 Men nå er det på tide å flytte hjem igjen. Tusen takk, PK Eiendom, for en veldig hyggelig periode i et av deres flotte lokaler. Og tusen takk, alle dere fine kunder som har besøkt oss her nede. Bli med oss videre også 😉

IMG_7186

I Bevergrendveien 240 vil fortsetter vi med verkstedutsalg som før. Vi har et stort lager av symaskiner og en god del syutstyr, tråder, sakser, pyntebånd m.m. Service på symaskiner tar vi også. Har du lyst til å sy selv, så holder vi kurs og vi selger Kaklepakker – fiks ferdige materialpakker med alt du trenger for å sy et barneplagg selv. En snarvei rett og slett…

 

I visningsrommet vil du finne masse flotte klær både til barn og voksne – unike hjemmesydde plagg laget av 70-talls sengetøy og andre herlige retrostoffer. I tillegg til de flotte ullkåpene vi syr på bestilling. Her er det altså bare å ta seg en tur. Vi syr gjerne noe helt spesielt til deg. Kanskje en spenstig kjole? En tunika? Noe som matcher til mor og datter? Kom oppom, så velger vi ut mønster, farger og stoffer .

 

Ikke nøl med å ta kontakt! På 99228004 eller post@kakle.net er jeg å få tak i. Håper du er med oss videre!