Mammas godunger vises frem!

IMG_7021

IMG_7023

Tina falt maks for dette deilige paisley-mønstrete stoffet. Det sier jeg ikke noe på for stoffet er rett og slett herlig! Det har liggi i en koffert på et loft i over 30 år og blei heldigvis levert opp til meg i Bevergrenda 🙂 Takk for det! Kombinert med petrol velour og lilla ribb blir kjolen smashing! Vi har applikert på hennes tre barn på skjørtet.Yvonne på ti år, Nikolai på åtte år og vesle Amalie på ett år. Moro å vise frem godungene sine…  Her er gjengen på fotoshoot hos fluidphotography (mor og datter i Kaklekjoler).

Med matchende hårbånd og lilla strømpebukse er Tina et syn! Nå er neste prosjekt å sy kjole til jentene hennes. Til eldstejenta skal vi prøve oss på en langermet kjole med ribbermer, men hennes skal være i cerise velour med lilla ribb og så skal det være lommer på. Denne skal jeg sy. Kjolen til veslejente skal Tina selv sy på Kaklekurs. Det blir gøy! Den skal være en ermeløs variant i petrol velour med hjerte på. Det blir tre fine jenter, det. Gleder meg til å vise frem resultatet :-).

Har du lyst til å sy selv til barna dine? Bli med på Kaklekurs, da vel! Ledige plasser både i april og mai.