Kakle er på vinterferie

IMG_2657

Kakle og ungene har inntatt Blefjell og her blir vi ut uka. Og det er slettes ikke dumt i sånt et herlig vær. Vi stoooorkoser oss!

I Skolegata 2 er det ingen aktivitet denne uka, men nettbutikken er åpen som vanlig. Og skulle det være noe, må du bare ta kontakt. Telefon har vi… Er tilbake i byen 4. mars. Da åpner vi igjen i Skolegata og holder det gående i to uker til. I uke 10 og 11 kan du handle hos oss i Skolegata eller komme og gjøre bestilling på din kjole. Vi kjører symaskin-kampanje disse ukene. Følg med!

IMG_2579IMG_2578IMG_2576IMG_2575

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15. mars stenger vi dørene og flytter tilbake til Bevergrenda. Der er du selvfølgelig også hjertelig velkommen. Vi fortsetter med det samme vareutvalget – det er bare å ta kontakt! Er du ute etter ny symaskin, er det Kakle du skal ta kontakt med. Vi har også opprettet eget serviceverksted og gjør service på Janome, Elna og Babylock. Vi har tatt inn masse spennende og nyttig sytilbehør.

IMG_5435 IMG_5433 IMG_5431 IMG_5411

 

 

 

 

Og Kakleklærne holder vi selvfølgelig på med som før. Har massevis av flotte retro barneklær hengende og noe her og der til voksne. Stadig blir nye plagg til og nye modeller utvikles. Kom innom, så finner vi på noe gøy til deg også!