En helt personlig ullkåpe

Lise- tøffeste 50-åringen jeg kjenner – i Kaklekåpa si.

IMG_6737 (2)

Lise og jeg jobber tett sammen i nettverksgruppa “Den Røde Tråd”. Vi er begge selvstendige næringsdrivende og driver hver vår etablering – Kakle og Perlene.  Sammen med fire andre driftige damer har vi månedlige møter med videreutvikling og drift i fokus . En gruppe jeg setter SÅ stor pris på! Lise fylte 50 i sommer, gaven fra oss i “Den Røde Tråd” var en Kaklekåpe – designet helt personlig for Lise.

 

IMG_6729 - Version 2 (2)

IMG_6728 - Version 2 (2)IMG_6708 - Version 2 (2)

Valget falt på den skarpe lilla ullfilten. Med filtegarn og knapper i naturhvit blir kåpa lekker. Lises kåpe er en litt kortere variant med lett innsving i livet og avrunda kant bak. Den lange spisse hetta gjør kåpa leken og stilig. Lises livsmotto åpenbarte seg på en jobbehelg vi hadde i høst. “Da er det i orden, da!” er Lises holdning til det meste her i livet. En herlig positiv grunninnstilling hos ei dame som takler det meste. Mottoet har vi filta på ryggen. Foran har Lise en pinnemann på snowboard og en pinnemann i paraglider – Lises favorittaktiviteter. Dette er dame som ikke er redd for noe! Kaster seg utfor fjellsida i paraglideren og kjører offpiste i de tøffeste bakkene.

IMG_6727 (2)IMG_6710 (2)

 

 

 

 

 

 

Endelig fikk vi knipsa Lise i kåpa si. Bildene er tatt i den store huska på leikeplassen i Magasinparken og nede ved Lågen. Den sor ser nøye etter ser at Lises hår matcher lillafargen i kåpa.