Benytt anledningen…

IMG_5428

Enda kan du møte Kakle i butikk. Jeg har flytta syverkstedet mitt til Skolegata 2 og trives godt her. Her holder Kakle hus frem til 15. mars (med unntak av vinterferieuka – da drar vi til fjells!).

Har tenkt på å bestille noe av Kakle, men aldri har kommet deg opp i Bevergrenda? Syns det er litt flaut å komme hjem til meg, liksom. Det må du IKKE tenke på! Det er bare å sende en melding og avtale tid. Verkstedet mitt er hjemme, jobben min er hjemme. Det er her jeg tar i mot kunder. Velkommen!

Men det går altså an å benytte anledningen nå til å gjøre det i en “ordentlig” butikk. Kakle er på plass i Skolegata frem til 15. mars. Ta turen innom hit, da vel! Butikken er åpen når skiltet står ute. Send gjerne melding og avtal tid på 99228004, så slipper du bomtur ;-). Vi tar mål og finner frem stoffer og alternativer og hjelper deg å sette sammen din helt spesielle Kaklekjole.