Da er det bestemt!

IMG_5411IMG_5428

 

 

 

Kakle blir værende i Skolegata 2 frem til 15. mars. Her har vi etablert syverkstedet vårt for en periode og holder verkstedutsalg. Vi selger alle Kakleprodukter og et stort utvalg av symaskiner og sytilbehør.

 

 

 

Har du ikke hatt anledning til å stikke innom enda, så benytt sjansen! Masse fine retro barneklær til barn i alle aldre. Unikaklær sydd av gamle 70-talls stoffer – det finnes bare en av hver! Og vil du ha sydd noe helt spesielt, tar vi imot bestilling. Velg modell, farger, stoffer og applikasjoner. Få deg ditt helt personlige Kakleplagg. Kanskje har du noe gammelt stoff du vil ha sydd kjole av? Sengetøyet du sov i som liten for eksempel…

 

Vi er i butikken i uke 7 og 8, 10 og 11. I uke 9 er det vinterferie og da stikker vi til fjells! Hjertelig velkommen! Jeg har åpent når skiltet står ute og ellers etter avtale. Bare å sende meg en melding på 99228004.

IMG_5435 IMG_5431IMG_5433

Etter påske er vi tilbake i Bevergrenda. Da flytter vi alle stoffer, maskiner, tråder og bånd hjem igjen og fyller huset med diverse Kaklesaker igjen. Da er det bare å avtale besøk – vi tar i mot! Om du vil se på symaskin, handle syutstyr eller kikke på Kakleklær – bare ta turen hit også!