Ott Lite-lampe – gir deg naturlig dagslys innendørs

Ott Lite Crane Desk Lamp

Om du trenger bedre lys ved syplassen eller på arbeidsplassen – ta en kikk på denne lampa. Her vil du se både detaljer og farger utrolig godt.

 

Veiledende pris:  kr 2195,-
NÅ!! Kampanjepris kr 1395,-

LAMPEN KAN DU KJØPE HER.

 

Ott-Lite dagslyslampe har en lyskilde som er bygd opp av 7 ulike fosforblandinger. Dette gir et lys som er tilnærmet lyset ute. Ingen varmeutvikling fra pæren som har en garantert levetid på 10.000 timer. Pæren er på 18 watt og tilsvarer det samme som en 80 watt halogenpære. Ott-Lite er også den eneste arbeidslampen som gjengir alle farger i nonfargeskalaen. Det er ikke mengden lys som er avgjørende for hvor godt du ser, men derimot det å ha riktig lys. Lampen er justerbar i høyden og lengden, du kan vinkle lyset og den kan snurres 360 grader rundt. En utrolig praktisk lampe som gjør arbeidet ditt lettere. Nå blir det lettere å tre maskinen!

ottlite - se forskjellen

Sjekk forskjellen på vanlig lampe og OttLite!

 

Den unike historien bak et unikt lys.
Klare skarpe bilder – vi elsker det når vi ser ting skarpt og godt. Når vi arbeider med farger og små detaljer, anstrenger vi øynene for å kunne se bedre. Vi blir trøtte og irriterte, tiden vi ville bruke til vår spennende hobby må avbrytes fordi vi blir trette i hode og øyne. Heldigvis finnes det hjelpemidler som gjør at du både ser bedre og føler deg bedre. Du kan til og med jobbe lenger med det du har lyst til.

Den unike teknologien bak OttLite lys gir deg akkurat det lyset som er best og tilnærmet helt likt dagslyset. Riktig blanding av farger og kontrast som gjør at øynene kan jobbe under de beste forhold. Det er bare en måte å se om dette gjelder for deg også. Gjør som millioner av andre over hele verden, test selv. Se forskjellen. Prøv med en bok med de små bokstavene eller noen farger som du stadig tar feil av under din vanlige lampe. Du vil straks forstå hva vi mener.

Dr. John Ott brukte det meste av sitt liv til å gjennskape dagslyset innendørs og han fikk suksess. Han har fått priser på mange områder og flere bøker er skrevet om ham og hans oppfinnelser. Lyset hjelper planter å vokse, hjelper folk til å kunne lese lettere og gjør det lettere å sammenligne farger. Men se opp for etterligninger av det orginale OttLite lysrøret. Du kan kjøpe både lysrør og funksjonelle arbeidslamper med det patenterte lyset.