Vårfrisk og herlig!

IMG_6325 IMG_6335Denne kjolen var jammen ikke enkel å ta bilder av. Vanskelig å få frem den flotte mørke lilla babycorden sammen med den friske hvite og grønne flanellen. Skulle ønske dere fikk et bedre inntrykk av de flotte fargene…

 

Bodil har bestilt denne kjolen og sikkert fått den i posten allerede også. Håper den sitter bra! Flanellen er et flott laken fra det glade 70-tall. Deilige friske blomster i limegrønt og gressgrønt på hvit bunn. Vi har brukt det samme stoffet til et bånd i livet og til tre applikerte sirkler nede på skjørtet. Ermene har Ayse og Hanife, to av de flotte sydamene mine, konstruert. Jeg ville ha lang erme på kjolene mine og jentene satte i gang. Moro å se jentene jobbe med oppgaven, de er dyktige i jobben sin. Vi syr mer og mer cordkjoler om dagen, Toril fikk nettopp sin variant i petrol babycord med røde og hvite ermer. Vi tar gjerne i mot et bilde, Toril ;-).