Endelig nærmer det seg. Ny maskin er på vei!

Jammen har det tatt tid, men nå er den endelig på vei til meg. Om noen få dager jeg jeg den stolte og tilfredse eier av en splitter ny Janome Memory Craft Horizon 8900 QCP. janome_8900

 

Denne helga er jeg på seminar med Janome på Gardermoen. Mye spennende som skjer her, men mitt hovedfokus er å sette meg mest mulig inn i dette nye vidunderet.

 

Noe av det som gjør denne maskinen så unik er:

– Innvendig arbeidsrom på hele 120 *280 mm.

– Acu Feed Plus overmatersystem (både bred og smal fot).

– Høy syhastighet – opp til 1000 sting per minutt.

– Utrolig nøyaktige og detaljerte dekorsømmer. Hele 270 ulike sømmer!

– Hele 9mm brede sømmer og bokstaver.

– Egen rettsømsstingplate som er lett og rask å bytte til.

– Kneløft, transportørsenking, ekstra bred fotpedal og ikke minst det store flotte sybordet i plexiglass.

 

I går sydde vi noen spennende prøvelapper med ulike Acu Feed trykkføtter. Masse morsomme finesser, både for den som driver med quilting og lappeteknikk og den som er mer aktiv med klessømmen. Kom gjerne innom hos meg og ta en kikk. Utrolig mye spennende denne maskinen kan gjøre! I dag ser vi  spesielt på de brede sømmene og hvilke muligheter det gir. Veldig greit å få prøve ut mange av de nye fine sømmene. Så brede sømmer er gøy å jobbe med. Jeg gleder meg!

 

Maskinen kan bli din! Handler du hos Kakle, får du tilbud om et tre-timers kurs  hos meg hvor vi jobber med sømprosjekter som utnytter maskinens potensiale. Du får også med en flott gavepakke med quiltetråd i bomull i 12 ulike farger. Du kan bestille maskinen her på nettet eller komme innom meg. Jeg sender fraktfritt.

8900angle(1)

 

 

Pris: 15995,-

[wp_cart:Janome Memory Craft Horizon 8900 QCP :price:15995:end]