Horizon 8200 – stor og flott ny Janome-modell til introduksjonspris

Janome 8200QC

 

Ordinærpris: 12995,-

Introduksjonspris: kr 11495,-

 

[wp_cart:Janome Memory Craft Horizon 8200 QCP:price:11495:end]

Janome Memory Craft Horizon 8200 QCP. Kjempeflott stor symaskin. Nå kan du få den til en VELDIG GOD PRIS!En av de beste symaskinene på markedet, for profesjonell søm og quilting/lappeteknikk eller for en ivrig hobbysyerske. Profesjonell hastighet, opptil 1000 sting i minuttet, hele 9mm stingbredde, automatisk trådklipp, innebygd nålitredae, kneløft av trykkfot, to motorer, LCD trykkskjerm, ekstra godt lys med hele 5 stk. LED lys. 120 sømmer og 7 knapphull. Innebygd overtransportør. Ekstra stor arbeidsflate, heie 28 cm. Leveres med, div. utstyr og norsk instruksjonsbok. 5 års garanti.

Produktdetaljer

Janome har tatt det beste og mest brukervennlige fordelene fra alle sine modeller og skapt denne unike sy- og quiltemaskinen. Det innvendige arbeidsrommet har den imponerende lengden på hele 280 mm. Dette gjør det enklere å quilte store quilt, sy store plagg og brudekjoler samt større innredningsprosjekter.
Hastighet:
Kraftfull hastighet opptil 1000 sting pr. minutt (spm) (mot tidligere ca 800spm) Til tross for denne høye hastigheten, er det stingkvaliteten som er viktigst.AcuFeed og SFS+ over- og undertransportøsystem:
Maskinen har innebygd overtransportør “Acufeed”, for eksakt synkronisering av stoffets transportering i vanskelig håndterbare materialer eller flere lag med tykke stoff. “AcuFeed” overtransportørsystem med differensialjustering sammen med det unike SFS+ transportsystem, er en klar vinner ved sying i plast, skinn, sky, båtpresenning, ved quilting / matlassering mm.Bredt, opplyst arbeidsrom:
Det innvendige arbeidsrommet er 120 x 280 mm. Opplyst arbeidsområde med skyggefri belysning bestående av 5 lysdioder, 3 lysdioder over nålen og 2 stykker over arbeidsområdet.APC stingplatekonvertering og stingplatemarkeringer:
Sømvalget skjer på den opplyste LCD trykkskjermen eller via roterende JOG regulering. Velg mellom 120 ulike sømmer (over 600 stingvarianter), 1 alfabet med europeisk alfabet (block). Raskt bytte til rettsøm stingplate (APC) sikrer perfekt stingkvalitet ved frihåndsquilting og sømmer i tynne stoffer. Stingplaten er selvfølgelig vinkel- og målmerket. Du vil finne markeringer på begge sider av nålen, for forskjellige typer søm. Det er også spesielle vinkelmarkeringer, hjørnemerker og nålstoppmerker.Friarm, syguide og kneløft:
Med på kjøpet kommer også den automatiske nål-i-trederen, hastighetskontroll, start/stopp knapp for sying uten fotpedal, nål opp/ned funksjon for valg av nålstopp oppe eller nede og festesting.

Friarmen er ekstra lang og er målmerket. Dessuten kan du enkelt montere syguiden på friarmen for rette fine falder. Utvendig justering av syfotstrykket med hele 7 trinn. Justerbart kneløft for å løfte syfoten når du behøver å bruke begge hender på ditt syarbeid.

Eksklusivt standard tilbehør:
Blandt ekstratilbehøret vil vi poengtere at kneløfter, eco stopp/quiltefot 3i1, clothguide/syguide er standard tilbehør.

Sømmer:
Antall sømmer: 120
Antall fonter: 1
Antall knapphull: 1
Mål:
Arbeidsrom: 120x280mm
Lengde mm: 519 mm
Høyde mm: 316 mm
Bredde mm: 230 mm
Vekt: 12 kg
Tekniske fakta:
AcuFeed: Ja
Sybord inkl.: Nei
Syfotstrykk: 7
Antall inkl trykkføtter: 15
Antall lyskilder: 5 LED
Enkelt bytte av stingplate: Ja
Automatisk trådklipp: Ja
Friarm: Ja
Instruksjons-DVD: Ja
Knapp for automatisk festesøm: Ja
Knapphull: 1-trinns
Kneløfter: Ja, justerbart
LCD-skjerm: Ja
Nål-i-treder: Innebygd
Spolehus: Liggende
Start-stopp knapp: Ja
Sting per. min: opptil 1000
Undertransportør: SFS+
Nedsenkbar transportør
Overtransportør: Innbygd