Kaklekurs i Kongsberg denne våren

 

Har du lyst til å sy til barn/barnebarn, men syns det er vanskelig å komme i gang? Bli med på Kaklekurs. Her syr du et Kakleplagg og blir inspirert til å komme i gang med søm. Passer både for nybegynnere og deg som har sydd litt. Kurset tar utgangspunkt i Kaklepakkene og denne gangen prøver vi oss på et kombinert kjole – og hengslebuksekurs. Kaklepakke er en materialpakke med alt du trenger for å sy en barnekjole eller en hengslebukse for barn. Du kan velge mellom en velourkjole med pusekattapplikasjon, en tosidig forklekjole med hjerteapplikasjon og/eller en hengslebukse med labanapplikasjon.  Joggebukse-pakke kommer og er også mulig å velge! Størrelse velger du selv. Du kan også bestille spesialtilpasset pakke mot tillegg i prisen, så får du noe helt unikt. Du kan få annen farge, annen applikasjon og annen størrelse enn standardpakkene. Du kan også bestille med stoff til matchende trekanttørkle. Les mer om Kaklepakkene her. Har du ikke egen symaskin, kan du låne Janomemaskin av meg. Overlockmaskin tar jeg også med, veldig gøy å prøve seg på!

Kursene holdes nede i kjelleren på Beverlokalet.

Lørdag  6/4 10:00 – 16:00 og søndag  7/4 10:00 – 16:00

                                         eller

Lørdag  4/5 10:00 – 16:00 og søndag  5/5 10:00 – 16:00

Kurspris: 1200,-. Materialpris: Kaklepakke velourkjole: kr 295,- Kaklepakke forklekjole: kr 345,- Kaklepakke hengslebuksebukse: kr 395,- spesialtilpasninger: kr 50,-. Påmelding på mail til post@kakle.net eller på telefon 99228004. Håper jeg ser deg!

Jeg tilbyr også kurs til egne grupper til avtalt tid. Har barselgruppa lyst på et formiddagskurs, for eksempel? Vi selger gavekort på Kaklekurs.  Ta kontakt!