Kakle kjolekurs i Larvik

 

Har du lyst til å sy til barn/barnebarn, men syns det er vanskelig å komme i gang? Bli med på Kaklekurs. På dette kurset syr du en Kaklekjole og blir inspirert til å komme i gang med søm. Passer både for nybegynnere og deg som har sydd litt. Kurset tar utgangspunkt i Kaklepakkene. Kaklepakke er en materialpakke med alt du trenger for å sy en barnekjole eller en hengslebukse for barn. På kjolekurset kan du velge mellom en velourkjole med pusekattapplikasjon og/eller en tosidig forklekjole med hjerteapplikasjon.  Størrelse velger du selv. Du kan også bestille spesialtilpasset pakke mot tillegg i prisen, så får du noe helt unikt. Du kan få annen farge, annen applikasjon og annen størrelse enn standardpakkene. Du kan også bestille med stoff til matchende trekanttørkle. Les mer om Kaklepakkene her. Har du ikke egen symaskin, kan du låne Janomemaskin av meg. Overlockmaskin tar jeg også med, veldig gøy å prøve seg på! Er det interesse for videre kurs, setter vi opp et hengslebuksekurs utover våren.

Kursene holdes i Veldre kulturbarnehage i Geiteramsveien 1.

Kjolekurs

lørdag 16/2 10:00 – 15:00

søndag 17/2 10:00 – 15:00

 

Kurspris: 1000,-. Materialpris: Kaklepakke velourkjole: kr 295,- Kaklepakke forklekjole: kr 345,- spesialtilpasninger: kr 50,-. Påmelding på mail til gryaamodt@hotmail.com eller på telefon 99228004. Håper jeg ser deg!