IMG_5520

Det første jeg har gjort ferdig i dag er en forklekjole i blått. Det smårutete stoffet er et gammelt sengetøy. Kjolen blir supersøt og nostalgisk, ei lita frøken på fem har valgt stoffene selv og ville ha lomme på magen.

IMG_5524

Samme søte frøkna har bestilt en langermet velourkjole med en ekte fe på. Blei veldig fornøyd med vingene og tryllestaven i ekte gull, nå mangler bare håret.

IMG_5528

Så var det tre julestrømper jeg har brodert navn på. Dette blir hyggelig å henge opp i vinduet. Mon tro om de tre små får noe godt oppi der?

IMG_5530

Denne ulltunika er også sydd på bestilling. Den skulle være med pusekatt på. Deilig å ha over ulltøyet i vinterkulda. Så lang at den rekker over rumpa, så en kan sprade rundt i den på skole og barnehage, så kort at den går fint å ha å ha på inni vinterdressen eller utebuksa. Et deilig, varmt og praktisk hverdagsplagg.

IMG_5532

Og til slutt var det hengslebuksa med ugle på. Den skal bli julegave til verdens søteste tanteumge. Må finne noen søte knapper vi kan bruke til øyer, så er buksa klar. Med en liten hjelmlue til blir det et herlig antrekk.

 

Og innimellom har jeg hatt hyggelige kunder innom. Moro noen fikk tak i akkurat det de var ute etter og andre kom over noe de ikke hadde tenkt på. Tusen takk for besøket og velkommen igjen!