Vi syr og vi syr… Skal vi sy til deg?

 

Her er syverkstedet mitt for desember. Jeg har flytta ned det meste av syutstyr , maskiner og en god del av alle stoffene mine til Skolegata 2. I morgen og torsdag kommer Nomin (en superflott jente som syr en del for meg) og skal jobbe her også. Vi har masse på bestillingslista, så det er nok å henge fingra i. Vi skal sy kjoler på kjoler til både voksne og bran. Et par joggebukser skal bli til, noen ulltunikaer, en kåpe, en kjole med fe på (den gleder jeg meg til) og en med flodhest på (det skal bli interessant). Mye gøy!

Har tenkt på å bestille noe av Kakle, men aldri har kommet deg opp i Bevergrenda? Syns det er litt flaut å komme hjem til meg, liksom. Det må du IKKE tenke på! Det er bare å sende en melding og avtale tid. Verkstedet mitt er hjemme, jobben min er hjemme. Det er her jeg tar i mot kunder. Velkommen! Men det går altså an å benytte anledningen nå til å gjøre det i en “ordentlig” butikk. Kakle er på plass i Skolegata ut neste uke. Her har vi butikk i desember sammen med Ingrid Løken fra Spesielt for deg som selger håndlagde smykker. Ta turen innom hit, da vel! Vi tar mål og finner frem stoffer og alternativer og hjelper deg å sette sammen din helt spesielle Kaklekjole.