Da blir det verkstedutsalg i byen, gitt!

Plutselig byr det seg en gylden mulighet… Da får en bare hive seg rundt og gripe den. Fredag fikk jeg et fantastisk tilbud som jeg ikke kunne si nei til – idag, mandag åpner vi! I Skolegata 2 skal Kakle og Spesielt for deg holde åpent verkstedutsalg helt frem til jul. Dette blir gøy!

 

Jeg flytter hele syverksted mitt ned til byen og jobber der hele adventstida. Vi lager butikk med symaskiner, syutstyr, Kaklepakker og selvfølgelig Kakleklær. Kakleklærne er sydd av myke, gode retrostoffer fra det glade 70-tall. Pur redesign! Unike klær – ingen har maken! Her er du hjertelig velkommen til å komme og kikke, bli inspirert, få veiledning i kjøp av symaskin eller se på alternativer til ditt helt spesielle Kakleplagg. Vi tar mål og syr Kakleklær på bestilling.

 

 

Ingrid Løken fra Spesielt for deg har også sine smykker i butikken. Ingrid lager flotte og sjarmerende smykker for små og store. Ingrids fargerike øredobber var årsaken til at jeg etter tjue år stakk hull i ørene igjen. De er så fine!

Ingrid , som du kanskje har fått en deilig kaffe hos nede på Kåre Maloney, driver butikken Spesielt for deg. Ta turen innom nettbutikken hennes på Epla. Men aller helst – ta turen innom oss og se dem live! Ingrid vil bli å finne i butikken nå og da, smykkene vil du selvsagt finne der hele tiden. Godt å ha noen som kan stille opp når kabalen blir for vanskelig å legge.

 

ÅPNINGSTIDENE VÅRE
Mandag    10:00 – 17:00
Tirsdag    10:00 – 17:00
Onsdag    10:00 – 17:00
Torsdag  10:00 – 19:00
Fredag    10:00 – 17:00
Lørdag    10:00 – 14:00
Søndag    14:00 – 18:00
Onsdag 12/12 holder vi åpent til 21:00 i forbindelse med nattåpent. I uke 51 holder vi åpent mandag til fredag 10:00 – 19:00 , lørdag 10:00 – 16:00 og søndag 14:00 18:00.

 

Dette blir moro! Gleder meg til noen fine uker nede i byen. Håper på mange hyggelige kunder og godt salg! Kakles verkstedutsalg blir spennende og fargerik butikk du bør ta turen innom. Her er det gode muligheter for å ordne årets julegaver til noen og enhver!