“En svevende ballong” mitt første Kaklesett med bukse

 

 

 

 

 

I sommer sydde jeg meg dette settet, mitt første sett med bukse. Det stripete stoffet bare digger jeg! Det var en utrolig flott selekjole jeg fikk av en dame her i Kongsberg. Jeg tror det er et gammelt Solberg-stoff. Tykt og flott stripete bomulls-stoff. Jeg bare MÅTTE sy noe til meg selv av det.Skulle så gjerne hatt nok til en knebukse av det, men det måtte bli med knelapper.

 

 

 

 

 

 

Kanten nederst på kjolen fortjener egentlig et nærbilde. Jeg fant et bomullsgarn i cerise (lik en av stripefargene) og ba så pent mamma om å hekle en kant til meg. Etter èn kveld kom denne fine kanten og en snor til ballongen min vei. Tuusen takk, mamma!

 

 

 

 

 

 

 

 

Buksa er en løs og ledig knebukse med ribb i livet og nederst på beina. Deilig og mykt å gå med.