Ny Kaklekjole-modell!

Sommerkjolen vår (den med korte puffermer) har vi vært veldig fornøyd med. Har lenge tenkt på å få til en variant med lange ermer. Som sagt, så gjort. De to flotte lærlingene som jobber litt hos meg, Ayse og Hanife, blei satt på saken. Det er så gøy å ha dem i jobb! De kan sine saker som lærlinger innen kjole- og draktsøm og tok urfordringen på strak arm med å konstruere kjolen. Artig å følge med på diskusjonene og tilpasningene for å komme frem til et godt resultat.

 

Sånn blei den! Det prikkete stoffet er jeg SÅ glad i, skulle ønske jeg hadde mer (nå er det bare en liten bit igjen…). Men heldigvis var det nok til en kjole til meg og øredobber og ring trukket i det samme stoffet. Kjolen er sydd i petrol babycord. Pyntebåndet i livet og langs nedre kant (som abslolutt hadde fortjent et bilde) ser rett og slett ut som et målebånd, røde kanter og blågrønne tall og millimeter-streker.

Vi har sydd en lignende kjole med et annet rødt og hvitt stoff. Den er  i størrelse medium med hjerteapplikasjon på og kommer i nettbutikken veldig snart. Kanskje årets julekjole for deg? Kjolen kan syes i alle størrelser, farger og applikasjoner. Så – var dette noe for deg? Ta kontakt!