Bli med på kurs!

Høstens hengslebuksekurs går av stabelen neste helg og jeg har fremdeles plass til flere deltagere. Vil du være med? Kurset er basert på Kaklepakkene og denne helgen syr vi hengslebukse.

 

Har du lyst til å sy til barn/barnebarn, men syns det er vanskelig å komme i gang? Bli med på Kaklekurs. Her syr du et Kakleplagg og blir inspirert til å komme i gang med søm. Passer både for nybegynnere og deg som har sydd litt.  Vi går gjennom en god del grunnleggende syteknikker, bruk av utstyr, mønstertegning, klipping og diverse tips. En nyttig helg om du har lyst til å komme i gang med søm!

 

 

Standardpakka kommer i størrelse 1 og 2 år og har en laban applikert på brystet, jeg har den brune og noen få mosegrønne igjen. Du kan også bestille spesialtilpasset pakke mot tillegg i prisen, så får du noe helt unikt. Du kan få annen farge, annen applikasjon og annen størrelse enn standardpakkene. Du kan også bestille med stoff til matchende trekanttørkle. Les mer om Kaklepakkene her. Har du ikke egen symaskin, kan du låne Janomemaskin av meg. Overlockmaskin tar jeg også med, veldig gøy å prøve seg på!

Kurset holdes nede i kjelleren på Beverlokalet.

lørdag 10/11  kl 10:00 – 16:00
søndag 11/11  kl 10:00 – 16:00

 

Kurspris: 1000,-. Materialpris: Kaklepakke hengslebuksebukse: kr 395,- spesialtilpasninger: kr 50,-.

 

Påmelding på mail til gryaamodt@hotmail.com eller på telefon 99228004. Håper jeg ser deg!

Jeg tilbyr også kurs til egne grupper til avtalt tid. Har barselgruppa lyst på et formiddagskurs, for eksempel? Vi selger gavekort på Kaklekurs.  Ta kontakt!