Prinsesse på dypt vann

Gry skulle ha seg Kaklekjole som en førjulsgave til seg selv i år. Klar til julebordsesongen var bestillingen – jeg hadde en måned på meg. Men jeg falt så for fargene hun valgte at jeg klarte ikke annet enn å sett meg ned å sy den samme kveld (eller skal vi si natt…) .

Og jammen blei det bra resultat! Nydelige farger sammen! Det deilige sengetøyet er spesialfraktet fra Bergen av en tolkekollega. Tusen tusen takk, Nina, for et vakkert sengetøy. Det stammer fra 60-tallet og er designet av dansken Bjørn Wiinblad.  Fargene gikk utrolig godt med den petrole velouren og lilla ribb til.

 

Gry var litt frem og tilbake på hva slags applikasjon hun skulle velge, men endte på en prinsesse. Veldig fin kjole og klar veldig lenge før julebordet finner sted. Sånn går det når en ikke kan vente…