Kundekveld hos Kakle

Er du nysgjerrig på Kakle? Lyst til å komme en tur til i Bevergrenda for introduksjon og en kikk? Vi åpner visningsrommet og syverkstedet tirsdag 6. november kl 19:30 – 22:00 til en uformell kundekveld.

 

 

Her er det mulighet for å bli introdusert til Kakleklærne og Kaklepakkene en høstkveld i ro og mak. Kanskje se på noe til deg selv eller noe til barn/barnebarn. Julegaver kanskje? Eller juleklær?
For deg som er mest interessert i å se på stoff/applikasjoner/figurer og få tatt mål til din helt spesielle Kaklekjole eller Kaklekåpe – er det anledning for det. Og er det symaskiner du er mest interessert i, kan vi vise frem ulike modeller for ulike behov.

 

Vi byr på kaffe/te og noe å bite i – helt enkelt. Inviter med venner og kom en tur!

 

Meld deg på med en mail til meg på gryaamodt@hotmail.com eller en SMS på 99228004 innen søndag 4. november kl 21:00. Adressen er Bævergrendveien 240. Et rødt hus på høyre side av veien når du kommer fra Kongsberg, stor eggeskilt nede ved veien.