En heldig kone

Jeg har gjort mitt aller hyggeligste symaskinsalg til nå! Her om dagen fikk jeg en mail av en mann som ville overraske kona si med nye symaskiner. Ikke bare en symaskin, men en overlock ville han også gi henne. Snakk om flott overraskelse!

“Vi har holdt på å bygge hus de siste 4 åra, så mens jeg har fått masse flott verktøy etc., har kona “gått for lut og kaldt vann”, så det er på høy tid at hun får noe fint. Hun er veldig glad i å sy, så når hun ytret ønske om ny symaskin googla jeg litt og da dukket du opp.”
Kjære ferske eier av nye symaskiner i Drøbak – håper du vet å sette pris på en fantastisk mann! Jeg kunne ikke gjøre annet enn å gi mannen et knallbra tilbud og fortelle ham hvilken heldig kone han har. Men etter fire år med husbygging og verktøyinnkjøp… du fortjener det HELT sikkert!