Sondres uglemeitai

Jeg hadde et hyggelig lunsjbesøk her om dagen av Sondre og Veronica. Anledningen var veiledning i ryggbæring med Sondres Kakle-meitai. Veronica er en gammel skolevenninne, så det blei en veldig hyggelig formiddag. Sondre har blitt båret på magen frem til nå, så det var fint å komme i gang med ryggbæring. Greit å gå gjennom både knyting og “kasting” bak på ryggen. Sondre var veldig klar for å bli bært og samarbeida med mamma om å knytes på med en gang, så dette gikk jo som en leik. Fikk lov å ta noen flotte bilder av dem ute i skauen også. 

Meitaien hans er sydd i et stilig jeansstoff kombinert med et knallgrønt litt grovt bomullstoff med hvite hjerter på, en gammel gardin tror jeg det har vært. På den ene siden har vi applikert på en ugle med store flotte ugleøyne. Takk Marianne for nok en av dine fine tegninger! Den andre siden har det flotte grønne stoffet som panel og så har jeg sydd på en lomme. Skulderstroppene har en halvmeter med tykk skumgummipolstring for å gi god bærekomfort. Du kan lese mer om Kakles meitaier her. Meitaien var bestilt til å matche Sondres Kakle hjelmlue (også fra kakle, selvfølgelig:-)) og jammen er han stilig der han henger på mammas rygg. de skal nok få mange fine turer sammen. Er du interessert i bæring i meitai eller andre bæreseler og sjal anbefaler jeg sterkt forumet Tett Inntil, der kan du lese og spørre om det meste rundt bæring av barn. Jeg har vært veldig glad i å bære mine barn, både i elastisk sjal og meitai og anbefaler det på det sterkeste!