Mathilde i Marimekko-meitaien sin

Mathilde, min søte vesle niese,  fikk Kakle meitai i barselgave. Den er sydd i brun babycord og et gammelt Marimekko dynetrekk. Jeg er veldig glad i det dynetrekket med store valmuer på, Christine falt også for det. På den ene siden av meitaien (den dere ser her) er hele panelet av Marimekko-stoffet og så har jeg sydd på en lomme. En kan også kneppe på en sovehette til å bruke for å holde hodet i en god stilling når minstemann har sovna. På den andre siden er panelet av babycord og så har jeg applikert på en av valmuene. Nå er Mathilde blitt stor jente (hele 7 måneder) og er klar for ryggbæring. Utrolig kjekt å få sinne i meitaien på mammas eller pappas rygg. Godt og tett inntil, med god utsikt og en ergonomisk god sittestilling for en liten tass. Les mer om Kakle meitaier her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *