Mathilde i Marimekko-meitaien sin

Mathilde, min søte vesle niese,  fikk Kakle meitai i barselgave. Den er sydd i brun babycord og et gammelt Marimekko dynetrekk. Jeg er veldig glad i det dynetrekket med store valmuer på, Christine falt også for det. På den ene siden av meitaien (den dere ser her) er hele panelet av Marimekko-stoffet og så har jeg sydd på en lomme. En kan også kneppe på en sovehette til å bruke for å holde hodet i en god stilling når minstemann har sovna. På den andre siden er panelet av babycord og så har jeg applikert på en av valmuene. Nå er Mathilde blitt stor jente (hele 7 måneder) og er klar for ryggbæring. Utrolig kjekt å få sinne i meitaien på mammas eller pappas rygg. Godt og tett inntil, med god utsikt og en ergonomisk god sittestilling for en liten tass. Les mer om Kakle meitaier her.