Mari, en gammel bekjent, bestilte Kakleklær under Designernes Eget Julemarked på DogA i Oslo i fjor. Jeg er veldig glad i fargene hun valgte og blei skikkelig fornøyd med antrekket eg sendte avgårde til henne. Kjolen har liv i petrol velour og skjørt i mørkebrunt. Ermene og paraplyen er laget av en gammel duk i brunt og offwhite med typisk 70-talls mønster. Dråpene er av et gammelt lys turkis kreppsengetøy. Kåpa hennes er i petrol ullfilt. På den ene siden har vi filta en skilpadde som har fått to små knapper som øyne. Tre litt større knapper  samme farge er brukt på selve jakka. Kåpa har lang hette bak og litt innsving i livet og i ermene.

Jeg blei så glad når Mari skulle være med på Kaklekurs forrige helg og sa ja til å ta med seg klærne og la meg ta bilde av henne. Utrolig søt jente med veldig flotte klær (om jeg skal si det selv ;-)).