Har du sett for en herlig gjeng?! Berits bestilling er en av de morsomste jeg har fått på lenge. Hun hadde et orange og gult barnesengetøy fra hun var lita. Kan du sy kjoler til meg og jentene mine av det? var spørsmålet. Sånt er gøy! Det viste seg i etterkant at sengetøyet fikk Berits mamma og pappa i bryllupsgave i 1977, og så ble det omsydd til barnesengesett i 1983. Og nå har det fått nytt liv igjen som Kaklekjoler. Hurra for redesign!

Alle tre har kjoler i brun velour, Berits kjole har grønt skjørt (perfekt for en gressende ku). Ermene er av det gamle sengetøyet og så har de fått hver sin applikasjon. Siri (4 år) har fått ei prinsesse, Hanna (8 år) har fått en deilig muffins og mor sjøl har altså fått ei ku. Så sydde jeg med hårbånd til mor og blomsterspenner til jentene.

Jeg spurte så pent om ikke å få tilsendt noen bilder av gjengen med kjolene sine på. Her er den hyggelige meldinga jeg fikk fra Berit sammen med disse fantastiske bildene:

Hei!

Nå har vi tatt i bruk kjolene. Fikk søstra mi til å ta noen bilder av oss før selskapet braket løs:)
Mamma får ikke sett dem før i morgen ,men fikk den reaksjonen jeg håpet fra alle mine tre søsken (inkl lillebror!!)
:Ååå sengesettet vårt 🙂 Skikkelig gøyalt!
Tusen takk igjen for superflotte kjoler.
Den ene av mine søstre måtte prøve den, og den passet egentlig bedre på henne, så skal ikke se bort i fra at du får flere bestillinger snart.

Hilsen Berit

Jeg digger oppdrag som dette! Har du et gammelt sengetøy fra du var lita? Jeg syr gjerne noe til deg av det ;-).