Gjenbruk og gjenbruk og gjenbruk…

Her er et lite utvalg av stofflageret mitt… Joda, kjelleren er stapp full! Du lurer sikkert på hvor i all verden jeg har fått tak i alle de stoffene. Vel… noen runder på loppemarked har det jo blitt. Mange skatter der! Men først og fremst er det så utrolig mange greie folk som tenker på meg når de rydder. Det setter jeg SÅ stor pris på. Stadig står det en søppelsekk eller to på trappa hos oss med massevis av flotte stoffer. Noen sender til og med stoffer i posten til meg, når de har noe som er midt i blinken. Må bare si; TUSEN TAKK! Jeg elsker å få fatt i supre stoffer fra 60- og 70-tallet. Det kan være gamle sengetøy, gardiner, duker, puter og ikke minst de herlige forklene. Ikke tenk på om de er slitne, det er bare sjarmerende og ikke minst mykt og godt for småtroll å ha på. Kreppen er jeg ekstra glad i!

Jeg pleier å si; kom med det du har. Jeg sorterer ut det jeg ikke kan bruke selv, så sendes det videre til folk som kan bruke det. Jeg er så heldig å ha opprettet samarbeid med ei som kommer og henter alle de stoffene jeg ikke får brukt. Disse sendes med bil nedover til Lutsk i Ukraina. Arkenstiftelsen jobber for å bedre forholdene for fattige og vanskeligstilte i Ukraina og sender stadig nedover biler med klær og sko og stoffer. For meg er det supert å vite at alt det jeg får av stoffer som jeg ikke selv får brukt til Kakle, kommer godt til nytte hos noen som virkelig trenger det. Gjenbruk er en god ting!