Kongsberg jazzfestival – i år finner du Kakles bod på Vestsida

Kongsberg Jazzfestival går av stabelen 4. -7. juli i år og Kakle er med på moroa! I år finner du Kakle sammen med de andre bodhandlerne. Bodene skal ikke være i magasinparken i år, men er flytta over på Vestsida. Det er jo supert! Mer liv på Vestsida og mer kos med konsertene fra Tubaloon rett inn i boden. Jeg gleder meg stort og håper å få massevis av besøk!

Her er jeg og jentene fra fjorårets jazzbod. Vi storkoste oss! I år har vi med masse mer Kakleklær og Kakle småvarer. Jeg tar med målebånd, så du kan bestille din helt spesielle Kaklekjole der og da. Kaklepakker i tre varianter er med for den som sy selv og vi har et supertilbud på symaskiner.

Du får et komplett syatelie for kr 9995,-.

Med en Janome Decor Computer 4120Q (en spennende elektronisk symaskin) og enJanome My Lock 644D (en overlockmaskin som gjør sømarbeidet utrolig effektivt og gøy) kan du sy akkurat det du vil! Du får i tillegg med bonuspakker med ekstraføtter til begge maskinene. Til sammen sparer du kr 2.790,-. Maskinene selges også hver for seg. Dette er et tilbud som gjelder kunde fire jazzdagene – her er det bare å benytte seg av muligheten! Og vil du ha en demo i forkant, er det bare å ta kontakt og komme en tur opp i Bevergrenda.