Den første Kaklepakka for voksne

Har du sett så flott dame?! Hun har sydd seg en Kakletunika selv! 

Randi hadde så lyst å sy seg en tunika selv. Jeg tenkte som så, at her får jeg sette i gang å utvikle Kaklepakke voksen. Det har jeg jo faktisk tenkt på lenge. Som sagt, så gjort. Randi valgte seg farge og applikasjonsfigur og sendte meg målene sine. Hun fikk tilsendt en Kaklepakke tunika for voksen med stoffet ferdig klipt og applikasjonen tegna på stoffet, klart til utklipping. Applikasjonen har påstrøket vliesofix, så det er bare å klippe ut og plassere der du vil ha den. I tillegg fikk hun tråd til å sy sammen plagget, tråd til å applikere med og en tvillingnål. Det følger også med en detaljert syinstruksjon med tegninger som skal gjøre selve syjobben enkel og grei å gjennomføre.

Pakka tar jeg kr 685,- for. Da får du alt du trenger for å sy en tunika som passer deg, du får velge farge og applikasjon og får en helt unik tunika ingen har maken til. Har du lyst til å sy selv også?