Kakle på Lampelandmarken i år

 

 

Kommer du på Lampelandmarken i år? Kom og besøk Kakle!

KAKLEKLÆR
Vi har med massevis av tøffe Kakleklær. Søte sommerkjoler, deilige og myke hengslebukser, yndige bleibukser og praktiske smokkesnorer. Alt er selvsagt sydd i gamle retrostoffer fra det glade 70-tall. Jeg har fått massevis av stoffer fra folk i Flesberg og omegn, kanskje ser du bestemors gamle laken i en av Kaklekjolene…

 

 

 

 

DIN HELT SPESIELLE KAKLEKJOLE
Vi tar med målebånd og tar imot bestilling på en helt spesiell Kaklekjole til deg. Skal den være i velour eller krepp, kortermet eller langermet, grønn eller lilla, med lommer eller med applikasjon, med muffins eller med paraply, knelang eller lårkort. Vi fikser deg en Kaklekjole sånn som du vil ha den. Kom og ta en prat.

 

 

 

 

KJEMPETILBUD PÅ SYMASKINER
Har du tenkt å kjøpe ny symaskin denne sommeren? Kakle stiller med et helt spesielt messetilbud akkurat denne dagen. Du får et komplett syatelie for kr 9995,-.

Med en Janome Decor Computer 4120Q (en spennende elektronisk symaskin) og en Janome My Lock 644D (en overlockmaskin som gjør sømarbeidet utrolig effektivt og gøy) kan du sy akkurat det du vil! Du får i tillegg med bonuspakker med ekstraføtter til begge maskinene. Til sammen sparer du kr 2.790,-. Her er det bare å benytte seg av muligheten!

KOM OG BESØK OSS!