Har vært på fantastisk fotoshoot!

I forbindelse med en pressemelding fra Kakle var jeg og to nydelige små tuller i studio for å ta Kaklebilder. Jentene er min yngste datter Kaia (5 år) og niesen min Mia (3 år). To skjønne frøkner og en dyktig fotograf som vet å fange de gode øyeblikkene.

 

 

 

 

 

 

 

Søteste Mia lurer fælt på de nye skoene sine…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi tok en god del bilder inne i de herlige lokalene til Anette, gamle fabrikklokaler med hvite murvegger, grove grå gulvplanker og kjempestore vinduer som slipper inn massevis av lys. Så var vi ute i grønt gress ved en av de gamle flotte murveggene og knipsa litt der.

 FOTOGRAF ANETTE BLOM

Fotograf  Anette Blom er damen bak de fantastiske bildene. Hun holder til i Solbergelva i Solberg Spinderi sine gamle fabrikklokaler. Her er hennes flotte studio! Fristet? Skjønner… Ta gjerne kontakt med henne på    fotografanetteblom@gmail.com eller ring henne på 915 95 581. Det vil du ikke angre på…