Nye Kaklekurs på tegnspråk

Jepp, da blir det to nye Kaklekurs på tegnspråk til høsten. Det blir gøy! For dere som helst vil ha dem på talespråk, det blir satt opp et par av dem til høsten også. Følg med!

Har du lyst til å sy til barn/barnebarn, men syns det er vanskelig å komme i gang? Bli med på Kaklekurs. Her syr du et Kakleplagg og blir inspirert til å komme i gang med søm. Passer både for nybegynnere og deg som har sydd litt, særlig hengslebuksekursene krever nok at en har sydd littegrann før. Kurset tar utgangspunkt i Kaklepakkene. Kaklepakke er en materialpakke med alt du trenger for å sy en barnekjole eller en hengslebukse for barn. Du kan velge mellom en velourkjole med pusekattapplikasjon og/eller en tosidig forklekjole med hjerteapplikasjon.  Størrelse velger du selv. Du kan også bestille spesialtilpasset pakke mot tillegg i prisen, så får du noe helt unikt. Du kan få annen farge, annen applikasjon og annen størrelse enn standardpakkene. Du kan også bestille med stoff til matchende trekanttørkle. Les mer om Kaklepakkene her. Har du ikke egen symaskin, kan du låne Janomemaskin av meg. Overlockmaskin tar jeg også med, veldig gøy å prøve seg på!

Kursene holdes på CSS på Nordstrand.

Kjolekurs

       lørdag 25/8  kl 10:00 – 15:00

       søndag 26/8  kl 10:00 – 15:00

Hengslebuksekurs

       lørdag 20/10  kl 10:00 – 16:00

       søndag 21/10  kl 10:00 – 16:00

Kurspris: 800,-. Materialpris: Kaklepakke velourkjole: kr 295,- Kaklepakke forklekjole: kr 345,- Kaklepakke hengslebuksebukse: kr 395,- spesialtilpasninger: kr 50,-.

Her kan du lese mer om det forrige kurset på tegnspråk. Flinke damer! Jeg tilbyr også kurs til egne grupper til avtalt tid. Samler du en gruppe deltagere og ordner lokale, har jeg mulighet til å komme der du bor og holde kurs. Vi selger også gavekort på Kaklekurs.  Ta kontakt!