Herlig åpningsdag på Eplebarn!

 

 

Åpningsdagen på Eplebarn blei en suksess. Moro med massevis av besøk. Damene har virkelig vært flinke! Her var masse kule retroprodukter for barn fra 0-8 år. Tusen takk for alle hyggelige kommentarer, interesse og kjøp. Moro med folk som har sansen!

 

 

 

 

 

 

 

Her er noen bilder fra Kaklehjørnet

 

 

 

 

 

 

 

Moro å få lov å stille ut Kakleklærne selv og vise dem frem sånn jeg syns funker bra.

 

 

Vi fikk også lov til å lage en vindusustilling og det var kjempemoro. Med mai like om hjørnet valgte vi oss en 17. mai-utstilling. Er veldig fornøyd med resultatet. Den gamle colaflaska er bare så kul. Den fikk jeg tak i oppe hos Svendsens brukthandel. Den er gammel og slitt med ordentlig innhold. Der fant vi også det gamle papphornet. Det trur jeg jammen er fra 60-tallet eller noe. Iskiltet fra Kongsberg isfabrikk har jeg vært så heldig å få låne av Bjørn Thomas Høen. Snakk om nostalgisk 17. mai steming! Skiltet har blitt malt opp igjen en gang for lange siden og begynner nå å flasse av litt igjen. Gjerdestumpen hadde Marianne stående, den ga vi et strøk med hvit oljemaling og pussa ned litt så den blei sånn akkurat passe slitt. Med litt grønt gress, Kakleklær og noen ballonger var vi fornøyd. Er veldig heldig som har Marianne her hos Kakle, en kløpper på vindusutstillinger. Kom innom i Kirkegata 12 for en titt.

 

Her kommer litt bilder fra resten av butikken. Linda van der Spa, den stolte eier av Eplebarn med Epletrekjole fra Kakle i anledningen. Flott dame med engasjement og sans for retro og nostalgi. Hun har tråla loppemarkeder og bruktbutikker for gamle møbler, leiker og ting og tang. Et skattekammer har det blitt… Denne butikken har sjel og varme og er virkelig verdt et besøk!