Hipp hurra!

HIPP HURRA!!! er navnet på denne  kjolen. Utrolig søt syns vi… Vi har sydd den spesielt til 17. mai utstillingen vi skal ha på Eplebarn. Kjolen er allerede på plass i vinduet, butikken åpner lørdag. Kom en tur da vel!

 

Den er en tosidig forklekjole. To kjoler i ett! Det blå stoffet er et slags dongeristoff. Det har vært laken på døveskolen i Holmestrand. Noen som kjenner det igjen? Det andre stoffet er et gammelt dynetrekk jeg fikk veldig 17. mai-følelse av. Rødt, hvitt og blått… Vi applikerte på et knippe av de flotte blomstene på forsiden. Knappene jeg har brukt på begge sider er ganmle vintageknapper. Jeg digger når gamle damer kommer med samlinga si! Det er så gøy å bruke dem. Hele kjolen er pur gjenbruk…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forklekjolen kan brukes lenge, først som kjole og etterhvert mer som en tunika. Knappene flyttes etterhvert som barnet vokser. Kjolen kan brukes på begge sider. Den funker like godt til alle årstider, om sommeren med en t-skjorte eller bar under og kanskje med en liten shorts. Om vinteren er den glimrende over ulltøyet.