Kakles egen sydamekjole

Etter vi lagde den supre strikkedamekjolen til Runa, blei jeg inspirert. Jeg måtte bare ha meg en sydamekjole! Marianne måtte til med blyanten igjen og fikk trylla frem denne fine symaskinen. Bak på hofta har jeg applikert Kakle-logoen i det samme herlige stoffet, en gammel pute i cerise- og orangetoner. Trådsnellene syns jeg blei veldig naturtro med den cerise ulltråden “surra på”. Stoffet i ermene er fra en gammel kappegardin, den er hvit i bunnen med blomster i gult og cerise. Jeg syns den er SÅ kul, selv om mange kanskje syns den er litt “too much”. Kanten nederst på kjolen kan kanskje bli litt for mye for noen, men jeg ELSKER den! Kappen gikk i bue sånn som disse kjøkkenkappene gjorde, så jeg måtte sprette av den rynkete delen nederst og sy den på igjen på et rett stykke. Samme stoffet la jeg i symaskinen også. Velouren er en kald beige variant, ribben er i skarp cerise. En deilig kombinasjon med masse kontrast. Jeg digger den nye kjolen min og syns det er gøy å vandre rundt i en gammel kjøkkengardin. Ville du likt det?