Jada, nå har de gærne Kakledamene tatt med seg mjølkespannet og skal ut i fjøset. Med skaut på huet og hver sin ku-tunika er vi budeier gode som noen.

Ku-applikasjonen falt vi maks for begge to, den måtte vi ha! Det blei hver vår freske ku-tunika. De flinke lærlingene hos, Aize og Hanife, oss har laget dem. Begge er i velour og har gamle gardiner fra 70-tallet som applikasjon og kant nederst. Til jur og nese har vi brukt en gammel ullbody. Kua har et fantastisk uttrykk, jeg digger halen som slenger seg bakover. Kanten nederst gir tunikaen en veldig fin fasong. Nå skal vi møte våren!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er du en wannabe-budeie du også? Digger du kua? Eller er du mer for en sau, ei høne eller en vakker tulipan. Tunikaen syr vi på bestilling med ymse applikasjoner på til kr 885,-. Møt våren i en Kakletunika!