Nye Kaklekurs på gang – denne gangen også hengslebuksekurs!

Vi kjører i gang nye Kaklekurs i Kongsberg, endelig et hengslebuksekurs.  Veit det er mange som har venta på det. Lyst til å være med? Bare å melde seg på.

 

 

 

Har du lyst til å sy til barn/barnebarn, men syns det er vanskelig å komme i gang? Bli med på Kaklekurs. Her syr du et Kakleplagg og blir inspirert til å komme i gang med søm. Passer både for nybegynnere og deg som har sydd litt, særlig hengslebuksekursene krever nok at en har sydd littegrann før. Kurset tar utgangspunkt i Kaklepakkene. Kaklepakke er en materialpakke med alt du trenger for å sy en barnekjole eller en hengslebukse for barn. Du kan velge mellom en velourkjole med pusekattapplikasjon og/eller en tosidig forklekjole med hjerteapplikasjon.  Størrelse velger du selv. Du kan også bestille spesialtilpasset pakke mot tillegg i prisen, så får du noe helt unikt. Du kan få annen farge, annen applikasjon og annen størrelse enn standardpakkene. Du kan også bestille med stoff til matchende trekanttørkle. Les mer om Kaklepakkene her. Har du ikke egen symaskin, kan du låne Janomemaskin av meg. Overlockmaskin tar jeg også med, veldig gøy å prøve seg på!

 

Kursene holdes på Beverlokalet i Sanitetsforeningens lokaler.

Hengslebuksekurs

lørdag 14/4  kl 10:00 – 15:00

søndag 15/4  kl 10:00 – 15:00


Kurspris: 800,-

Materialpris: 395,- per Kaklepakke bukse. 50,- for spesialtilpasninger.

 

 

Jeg tilbyr også kurs til egne grupper til avtalt tid. Om barselgruppa har lyst på et formiddagskurs for eksempel, kan vi gjerne få til det. Samler du en gruppe deltagere og ordner lokale, har jeg mulighet til å komme der du bor og holde kurs. Vi selger også gavekort på Kaklekurs.  Ta kontakt!

 

Påmelding: gryaamodt@hotmail.com, 99228004