Den kuleste ku-applikasjonen!

Sjekk den kua!! Therese var på Kaklekurs i helga og sydde sitt første barneplagg, ei velourkjole. Kurset var forøvrig veldig artig. Takk til de flotte damene som var med! Therese fikk blod på tann og ville sy mer. Hun har kjøpt både symaskin og overlockmaskin av Kakle og klør i fingra etter å komme i gang :-). Hun bestilte seg ei Kaklepakke hengslebukse for å sy sjøl hjemme. Hun ville ha noe helt eget, så hun bestilte med annen farge og annen applikasjon. Buksa blir i gressgrønn velour med rødt fôr og så ønska hu seg ei ku på.

Marianne fant frem tegneblyanten. Og når Marianne tegner, da blir det bra! Kua har vi laga av et gammelt forkle og så putta vi på trut og jur i et hudfarga stoff. Med to sorte knapper som øyer er kua perfekt. Jeg digger halen! Var litt spent på hva en nybegynner ville synes om å skulle applikere dette, men Therese tok utfordringa! Svaret jeg fikk var: For en fantastisk ku! Men for en jobb å applikere den halen… Men men, øvelse gjør mester 😀

Jeg gleder meg SÅ til å se buksa ferdig, håper jeg får legge ut bilde av den her til dere også. Frister det å sy noe helt spesielt? Kaklepakkene kan bestilles spesialtilpasset. Vi tar 50,- ekstra for annen farge, 50,- ekstra for annen størrelse og 50,- ekstra for annen applikasjon. Her får du sjansen til å sy noe ingen andre har!