HÅNDLAGA 2012

 Elisa Kolle med nettbutikken Lin & Papir og Eplabutikken Blåbær og Unni Strand med Eplabutikken Strand arrangerer Håndlaga 2012, en artig internett-konkurranse med fokus på håndlagede produkter.  To entusiastiske og flinke damer!
I kveld åpner konkurransen! Her har alle sjansen til å støtte opp om hverandre og også til å vise fram det de lager selv. Jeg veit flere jeg har lyst til å nominere og flere produkter fra Kakle jeg har lyst til å konkurrere med. Vil du være med å nominere?
 Kategoriene er:
1. Redesign
2. Barn
3. Mann
4. Klær
5. Smykker
6. Hjem
7. Tilbehør
8. Bilde
Les mer om konkurransereglene her.  Du kan nominere deg selv, Kakle (om du vil :-)) eller hvem som helst andre du tenker burde være med. Det må være et håndlaget produkt, det må være eget design og du må kunne linke til et bilde  på nettet. Slik nominerer du: Det må være bilde av produktet på internett et sted, og du nominerer ved å linke fra den siden på siden til Håndlaga. Du kan nominere to ting per kategori. Det er åpent for nominasjoner fram til 12. mars. Avstemningene åpner 25. mars frem til 12. april, og 14. april blir vinnerne kunngjort.
Bli med å spre det glade budskap og nominer noen du syns fortjener det! Premiene er gavekort fra en sponsorene, her er det mye flott å finne! Kakle er en av dem :-).