Leggvarmere og pulsvanter i ullfilt

Da har vi prøvd oss på et helt nytt design. Butikken WoolMe på Kongsberg (forøvrig en super butikk med mye flotte ullprodukter) har så mange kunder som etterspør stilige leggvarmere og pulsvarmere. Disse er sydd i ullfilt og pynta med retrostoffer (i ekte Kaklestil…). Her kommer noen i petrol, mørk lilla og offwhite med røde prikkete blomster på. Disse er på plass i butikken og har fått plass i vinduet har jeg sett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til uka fyller vi opp med en hel masse flere. Da kommer det røde, mørk turkise, sorte og grønne. Disse har et litt annet og røffere design, men fremdeles er det retrostoffer som pynter opp. Tar bilder og blogger til neste uke når produksjonen er i boks. Jeg syns de blir kjempetøffe. Håper du liker dem også.

 

WoolMe er en særegen butikk på Vestsida i Kongsberg vel verdt et besøk. En butikk for alle som digger ull, en butikk helt etter min smak. De fører varierte merker av norske ullklær for både barn og voksne. Masse en kan putte på ønskelista der, altså. Og nå også Kakleklær… Besøk dem gjerne på Facebook også.