Hjelp!! Jeg har kjøpt meg ny vidundermaskin…

Nå har jeg kjøpt meg noe jeg tror jeg skal klø meg litt i huet over… Men jeg GLEEEDER meg! Jeg har kjøpt meg en Baby Lock Evolution.

 

En kombimaskin som syr både overlock, kjede- og coversøm OG… hold deg fast… kombinasjoner av dem. Den kan sy med opptil åtte tråder samtidig! Den er rett og slett Rolls Roycen innen overlock-maskiner og nå er den MIN!

 

Den har motordrevet lufttreingssystem… du slipper rett og slett å tre den sjøl! Du fører bare trådene inn i hvert sitt hull, trykker på knappen og… VIPS så er maskinen tredd!

 

Gleder meg skikkelig til å sette meg ned å finne ut av dette vidunderet. Må bare sy opp en del på bestillingslista først, så er vi klare til å leike… vi to. Baby Lock har flere supre overlock-varianter i sitt sortiment. Jeg har nettopp blitt forhandler på baby Lock-maskiner i tillegg til Janome som jeg selger fra før. Blir du frista? Bare ta kontakt!